Cases

www.antipage.dk er naturligvis lavet i AntiPage.
Her er et par andre eksempler.

Linsmark

Linsmark.dk er en netbutik der handler med udstyr til Hest, Rytter og Stald.

Vores fleksible netbutikkomponenter søger for at Linda kan importere varer via. digitalt link fra sin hovedleverandør, og at hun automatisk får besked hvis en af hendes mange varer er udgået, eller der er andre vigtige ændringer i hendes leverandørs data på varen.

Enkelthed er i højsædet hele vejen igennem - både for hende når hun skal administrere shoppen, og for kunderne når de skal handle i den. Og så er den hurtig at klikke rundt på, hvilket flere uafhængige undersøgelser har påvist er meget vigtigt for salget.

Besøg Linsmark.dk

Leasingbiler

Leasingbiler.dk er et iværksætterprojekt hvis målsætning er at gøre det lettere for danskerne at finde deres nye leasingbil. Planen er at samle leasingbilerne fra alle kanter af Danmark på én portal, og gøre dem lette at søge i.

AntiPage sørger for at portalen er lynhurtigt, og at den klarer sig godt i Google trods store konkurrenter som har langt flere ressourcer til SEO.

Besøg Leasingbiler.dk

Resources

Resources er et high-end konsulenthus, som primært arbejder indenfor økonomi. Resources er stiftet af Søren Kiebe som har mere end 20 års erfaring indenfor økonomi og ledelse.

www.resources.dk og www.resources-denmark.com er gode eksempel på, at AntiPage også kan bruges til hjemmesider hvor enkelhed er i højsædet. Bemærk hvor hurtige siderne er at surfe rundt på.

Interesseret i at få lavet en hjemmeside baseret på AntiPage?

Kontakt en af vores partnere eller lad os hjælpe jer med at vælge leverandør.