Skalerbarhed

AntiPage kan som følge af sin hurtige sidegenerering håndtere mange flere brugere end et konventionelt CMS og er derfor meget svær at overbelaste. Skalerbarheden stopper dog ikke der: AntiPage åbner nye muligheder for at distribuere hjemmesider over flere servere.

AntiPage åbner nye muligheder for at distribuere hjemmesider over flere servere

Forestil dig at jeres forretning for et kort øjeblik får stor bevågenhed i medierne, og I som følge heraf får mange flere besøgende på hjemmesiden end I nogensinde har oplevet før.

Hvad er det næste der sker? I den idéelle verden har de alle en optimal oplevelse, og en del af dem ender med at blive kunder i jeres forretning.

Desværre sker der ofte noget andet. I internettets barndom blev det kendt som "slashdot" effekten. Navnet kommer af at hjemmesider som blev nævnt på det meget populære samlingssted for nørder kaldet slashdot meget ofte blev utilgængelige fordi så mange brugere tilgik dem samtidig. Da nyhedsværdi aftager hurtigt blev disse virksomheders store chance for eksponering derfor ikke til noget.

AntiPage bruger meget færre ressourcer på at vise en side end konventionelle Content Management Systemer, og risikoen for overbelastning midskes dermed drastisk. Vores tests har vist at der skal mellem 10 og 100 gange så mange besøgende til at overbelaste en hjemmeside bygget i AntiPage end en hjemmeside bygget i et andet Content Management System.

Det lavere ressourceforbrug betyder også at der for store websites kan være en markant besparelse på omkostningerne til hosting.

Interesseret i at få lavet en hjemmeside baseret på AntiPage?

Kontakt en af vores partnere eller lad os hjælpe jer med at vælge leverandør.