Tidsbesparelse

I AntiPage er der fokus på tidsbesparelse i form af fleksibel arbejdstilrettelæggelse af din virksomheds arbejdsgange.

Med AntiPage kan du fokusere på tidsbesparelse i form af fleksibel arbejdstilrettelæggelse af din virksomheds arbejdsgange.

Brug ikke tid på at lave layout når I fylder indhold på jeres hjemmeside. Lad din AntiPage leverandør lave forarbejdet for dig ved at bestemme udseendet for hver type af indhold i forvejen. Så vælger I blot indholdstypen, indtaster den information I vil have på siden og er sikre på jeres indhold præsenterer sig bedst muligt.

Dropbox-integration

Dropbox logoBenyt jer også af vores Dropbox-integration og spar tid på upload af filer og billeder til hjemmesiden. I skal ikke gøre andet end at gemme filerne i en særlig Dropbox mappe, som vi opretter for jer, for at få dem på hjemmesiden. Lettere bliver det ikke.

Hos AntiPage er vi glade for fleksibilitet, så vi har andre uploadmuligheder klar til de virksomheder som ikke ønsker at bruge Dropbox.

Endnu mere automatisering

For virksomheder der meget ofte har brug for at uploade en bestemt type filer og billeder til hjemmesiden gør AntiPage det muligt at gå et skridt videre: Fuldautomatisk tilføjelse af tekst og links til hjemmesiden når filen placeres i Dropbox mappen. Det kræver blot at det indsatte indhold kan bestemmes udfra filnavn, indhold, eller anden data som er til rådighed.

Effektivisering til jeres unikke behov

Vi hører gerne om jeres arbejdsgange og kommer med et bud på hvordan de effektiviseres bedst mulig ved brug af AntiPages mange muligheder.

Interesseret i at få lavet en hjemmeside baseret på AntiPage?

Kontakt en af vores partnere eller lad os hjælpe jer med at vælge leverandør.