Stabilitet

Hjemmesider bygget i AntiPage kan hostes på flere servere fordelt på flere datacentre samtidig. Det betyder at jeres hjemmeside kører videre trods problemer som servernedbrud, brand, oversvømmelse og jordskælv.

En hjemmeside bygget i AntiPage er stabil og kan hostes på flere servere fordelt på flere datacentre samtidig.

Vi hjælper gerne med at finde datacentre der er så uafhængige af hinanden at én katastrofe sjældent vil ramme dem alle. Noget af det vi ser på er:

  • Fysisk afstand: Der må gerne være langt nok mellem datacentrene til at de sjældent vil blive ramt af det samme fysiske fænomen - for eksempel den samme naturkatastrofe.
  • Backbone: Det er en fordel hvis datacentrene ikke bruger den samme internetudbyder, så en fejl på deres net kan sætte flere datacentre ud af spillet.
  • Ejerskab: Det er en fordel hvis datacentrene ikke bliver drevet af den samme virksomhed, så en dårlig best practice ikke går igen på flere datacentre.

I mange tilfæde vil to datacentre være nok, der er dog visse specielle hjemmesider hvor tre er et rigtig godt antal. Kontakt AntiPage for mere information om mulighederne.

Interesseret i at få lavet en hjemmeside baseret på AntiPage?

Kontakt en af vores partnere eller lad os hjælpe jer med at vælge leverandør.